Kapelluddens camping får ny ledning. Foto: Carin Svensson

bild 2019-11-11 kl. 10.44.44

Agneta blir chef för tre campingar

[2019-11-11]

Från hotellchef elva år på Hotell Borgholm. Agneta Ahlberg blir ansvarig för Borgholms campingar och Borgholms badhus och gym. Kapelludden, Köpingbaden och Grönhag. Hasse Nilsson blir driftledare.

BORGHOLM.

– Spännande och utmanande! Jag är mycket glad och stolt över förtroendet att få leda det operativa arbetet och vidareutvecklingen av de befintliga verksamheterna och nya projekt, säger Agneta Ahlberg.

Hon blir operativ chef för bolagets verksamheter i Borgholm och Köpingsvik. Ytterst ansvarig för drift, ekonomi/HR och gästservice för Borgholms Campingar och Borgholms Badhus & gym. Det innefattar Kapelludden Camping, Köpingbaden Camping, Grönhag Camping.

– Personal, kvalitet och service är något jag verkligen brinner för.

Ahlberg kommer närmast från Hotell Borgholm, där hon under elva år arbetat som hotellchef. Dessförinnan jobbade Agneta i fem år inom Skistar Vemdalen inom både gästservice och hotellverksamhet samt marknads- och försäljning på konferenssidan.

– Verksamheterna växer stadigt och vi behöver en driven person som Agneta. Med hennes erfarenheter från ledande position, positiva energi och höga ambitioner kommer vi stärka upp och förbättra det dagliga arbetet liksom upplevelsen för våra gäster, säger Hans Gerremo, ordförande i Borgholms Campingar.

Agneta har lång erfarenhet inom besöksnäringen och har gedigna kunskaper i operativt såväl som strategiskt ledarskap. Agneta har en fil kandidatexamen från Mittuniversitetet i Östersund. Ursprungligen kommer Agneta från Hallstavik i Uppland och är nu bosatt med familj i Borgholm.

Samtidigt tillträder Hasse Nilsson som varit inom företaget i 19 år tjänsten som driftledare med arbetsuppgifter med ansvar för vaktmästeri, regelbundet underhåll, service och städ av våra fastigheter, byggnader som grönytor, badanläggning, gym, maskiner och fordon samt övrig utrustning.

– Känns mycket bra! Jag kan och känner väl till våra verksamheter som jag nu ska ansvara för. Jag ser fram mot denna utmaning, säger Hasse Nilsson.

Ur Ölandsbladet lördag 9 november 2019, Magnus Anderberg

DET HÄNDER I BORGHOLM

ons 26 Feb

Slöjdcafé i Rälla

Bibliotek Rälla, Rälla Tid: 17:30-20:00
ons 22 Jul

Diggiloo i Borgholm

Idrottsplatsen , Borgholm Tid: 16:30