Danielsons Herr & Dam

Vi är ett fristående företag och kan på det sättet ”handplocka” de allra bästa leverantörerna som GANT, OSCAR, ESPRIT, SAIL RACING, CAVALIERE, HENRY LLOYD, PARK LANE, BJÖRN BORG, MELKA, WOLSEY, JOFAMA, LEE, m.fl.

Kontaktuppgifter
Storgatan 30 Borgholm, 0485-100 72
info@danielsons.se, www.danielsons.se

Vi är ett fristående företag och kan på det sättet handplocka de allra bästa leverantörerna som GANT, OSCAR, ESPRIT, SAIL RACING, CAVALIERE, HENRY LLOYD, PARK LANE, JOFAMA, LEE, STENSTRÖMS, HUGO BOSS m.fl.

Vi har genom åren byggt upp och i möjligaste mån anpassat vårt sortiment efter våra kunders önskemål. Vi är ett fristående företag och kan på det sättet ”handplocka” de allra bästa leverantörerna som GANT, OSCAR, ESPRIT, SAIL RACING, CAVALIERE, HENRY LLOYD, PARK LANE, JOFAMA, LEE, STENSTRÖMS, HUGO BOSS m.fl.

Vi kan också med glädje notera att vi förutom vår bofasta kundkrets under senare år fått en ökande tillströmning av nya kunder från övriga delar av vårt land och även andra länder, som uppskattar vårt stora sortiment, våra humana priser och vår personliga service.

Gå gärna in på vår hemsida www.danielsons.se
Där kan Du få lite tips och uppslag på vad vi har att erbjuda.

Historia:

Danielsons grundades av Karl Danielson redan 1905 på samma adress som idag, och är därmed en av Borgholms äldsta affärer.

Butikerna ägs och drivs av Sara & Henrik. År 2014 blev herrbutiken utsedd till bästa herrbutik i Sverige utav HABIT. Dambutiken såg ljuset 2016 och ligger mittemot herrbutiken på Storgatan i Borgholm

Öppettider: Vardagar: 10-18 (juli -19) Lördagar: 10-16 Söndagar i juli: 11-15