ons 31 Jan
Tid: 18:00-20:00    Plats: Trädgårdsgatan 13, G13    Ort: Borgholm

Plantbased – en inspirationskväll till hur du kan inkludera än mer växtbaserade mat i ditt liv

Låt det nya året inledas med värmande, mättande och näringsrika smaker från växtriket. Onsdagen den 31/1 kl. 18-20 är du välkommen till Galleri 13 för att få känna nya smaker från växtriket och vad växtriket kan erbjuda dig. Hur kan vi fylla våra skålar, fat och tallrikar med skönhet, näring och kreativitet även under vintern? Under kvällen ges du möjlighet att få inspiration till hur enkelt en växtbaserad måltid med utgångspunkt i vinterns råvaror kan skapas samt hur du håller värmen och finner variation. Ett vackert och inbjudande bord dukas sedan upp för dig att äta och njuta utav och alla recept följer med dig hem.

Kvällens meny erbjuder bland annat värmande drycker, mustiga soppor, ångande grönsaker, ljumna sallader, variant av pizza, krispiga och spirande tillbehör samt ett sött avslut.

Jag som bjuder in heter Emma och jag vill låta dig ta del av och inspireras av mitt förhållningssätt och arbete genom Plantbased och en jordnära livsstil. Jag vill låta min känsla för skönhet inspirera dig till att upptäcka och känna jordens och växtrikets smaker. Jag är för evigt förälskad i växtriket, dess skönhet, smak och näring samt oändliga möjligheter till variation och vill genom denna kväll inspirera dig till hur kreativitet och växtbaserad mat naturligt kan inkluderas i livet.

Knäckebröd, rostad havre och skärbrädor – allt handgjort kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Pris för kvällen: 495 kr
Sista anmälan fredag 26/1 till: emma@plantbased.nu
Betalning sker via: Swedbank Bankgiro: 159-0892 eller swish: 123 633 57 98
Vid inbetalning ange för- och efternamn i meddelandet.

Varmt välkommen
Emma, plantbased.nu, 073-67 16 185

www.galleri13.com
  • Skicka in ditt evenemang

    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.