Sedan förra månaden finns inte Puls & Träning kvar i Borgholm. Det gör däremot Kraftverket Gym Exclusive. Foto: Privat

bild 2019-06-20 kl. 10.25.42

Gym erbjuder ”lite extra utöver det vanliga”

[2019-06-20]

Under maj månad ändrades namnet på gymmet från Puls & Träning till Kraftverket Gym Exclusive Borgholm, det innebär att det blir ”lite extra utöver det vanliga.”

BORGHOLM.
– Det var en lång resa innan vi bestämde att lämna franchisekonceptet. Att driva gymmen under ett samma namn är det bästa för både oss och våra medlemmar, säger Diana Krivenko, platschef/platsansvarig.
Hon berättar att det är mer fördelaktigt för medlemmar att kunna träna på alla gym med samma passersystem och även mycket enklare för administration, marknadsföring med mera.
– Kraftverket Gym är ett inarbetat namn som har funnits i 33 år, därför var det viktigt för oss att behålla namnet och utveckla det.
Vad innebär ”Exclusive”?
– ”Exclusive” betyder ”lite extra utöver det vanliga”. Totalt har vi fem stycken anläggningar och tre av dem har namnet ”Exclusive”. Dessa gym har större yta och har gruppträning. Det är den största skillnaden från gymmen som heter endast Kraftverket Gym.
Vad innebär namnbytet för tidigare medlemmar?
– För alla våra medlemmar innebär det endast positiva förändringar. Nu har vi bättre öppettider, vi har även ändrat åldersgränsen till 16 år för att kunna träna utan målsman. Inga dagkort för seniorer, alla medlemmar får träna när de vill och hur mycket de vill, säger Diana Krivenko.
På gymmet i Borgholm har det blivit dubbelt så stor friviktsavdelning med nya maskiner och en av nyheterna är att alla medlemmar kommer in på alla fem gym med ett och samma medlemskort.
I Borgholm är det cirka 800 medlemmar. Förutom gymmet i Borgholm finns Kraftverket gym i Färjestaden, två gym i Kalmar och ett i Mönsterås.
– Kraftverket Gym i Färjestaden är utan gruppträning, men det är ett stort och komplett gym i två plan med allt som behövs för en bra träning. Bastu med havsutsikt, massagefåtöljer och solarium gör träningsupplevelsen ännu bättre och ger en bra avkopplande känsla, säger Diana Krivenko.

Ur Ölandsbladet  torsdag 20 juni 2019, Maria Brynielsson

DET HÄNDER I BORGHOLM

tor 24 Oct

Författarbesök – Elisabeth Öhman

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 18:30-20:00
lör 26 Oct

Samtal med poeten Lennart Sjögren

Borgholms bibliotek, BORGHOLM Tid: 14:00-15:00
lör 26 Oct

Familjedag i Borgholm

Borgholm Tid: 10:00-15:00
tis 29 Oct

Slöjdcafé – slöjda i läder

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 18:00-20:30
ons 30 Oct

Borgholms Författarafton

Folkets Hus, Borgholm Tid: 19:00-22:00
ons 06 Nov

Kvinnliga pionjärer

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 19:00-20:00
ons 13 Nov

Stickcafé på Borgholms bibliotek

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 18:00-20:30
ons 13 Nov

Författarbesök – Tove Folkesson

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 18:30-20:00