Karin Fransson invald i Visitas Hall of Fame

I samband med Visitas stämma och middag blev kock och köksmästaren Karin Fransson invald in Visitas Hall of Fame. Utmärkelsen ges till dem som gjort en exceptionell och bestående insats för hotell- och restaurangbranschen samt är mångåriga föredömen som företagsledare och kreatörer.

Karin Fransson är uppvuxen i södra Tyskland men sedan 30 år verksam i Borgholm på Öland och driver Hotell Borgholm. Restaurangen ingår i listan över de 14 restauranger i Sverige som restaurangguiden White Guide anser vara landets bästa. Karin medverkar dessutom regelbundet i det populära radioprogrammet Meny i P1 och syns ofta i teverutan. Karins matlagning kännetecknas av en stor kärlek till råvarorna. Hon hämtar sin inspiration från naturen och utgår alltid ifrån vilka olika grönsaker och färska örter som ska finnas på tallriken, dessa matchas sedan med väl valda delar av fisk, kött eller fågel.

– Jag känner mig väldigt stolt att bli invald i Visitas Hall of Fame och uppmärksammas av hela branschen. Att driva restaurang är ett krävande arbete där det dagliga engagemanget och entreprenörskapet är en absolut nödvändighet. Utmärkelsen ger mig ytterligare inspiration och glädje att utveckla min restaurang och matkonst, säger Karin Fransson.

DET HÄNDER I BORGHOLM

ons 22 Jul

Diggiloo i Borgholm

Idrottsplatsen , Borgholm Tid: 16:30