Michelangelo Miskulin håller i filmworkshop på Borgholms bibliotek. Foto: Maria Brynielsson

bild 2019-02-18 kl. 09.22.42

Många sportlovsaktiviteter i båda kommunerna

[2019-02-18]

Filmworkshop, skattjakt och tennis är en del av utbudet under vecka 8.

BORGHOLMS KOMMUN.

Borgholms badhus håller öppet hela sportlovsveckan. Flera av dagarna är det stora leksaker i poolen och förutom det så blir det märkestagning för de som önskar under veckan. På onsdag väntar skattjakt för de yngre barnen i lilla poolen och alla barn som deltar bjuds på glass. Under fredagen anordnas sportlovsquiz, en tipsrunda där alla deltagare får pris.

På måndag är det dags för Roald Dahl-kalas med böcker, pyssel och annat skoj på Runstens bibliotek för barn från 6 år och uppåt. Det blir det även på Borgholms bibliotek på tisdag, Rälla bibliotek på onsdag och Löttorps bibliotek på fredag.

Under torsdagen blir det filmworkshop på Borgholms bibliotek för barn 10-15 år tillsammans med Michelangelo Miskulin och biblioteket bjuder på enklare lunchsmörgås, föranmälan görs senast dagen innan.

För den som vill prova på tennis så håller Borgholms tennisklubb öppet några timmar på tisdag och racket finns att låna. Skyttelokalen i Borgholm håller öppet på torsdag kväll för de som vill prova på luftgevärsskytte.

På CentrumBion i Löttorp visas flera filmer under sportlovsveckan; The Favourite, Alita: Battle Angel, Draktränaren 3 och Eld och lågor. Filmer visas även på Folkan i Borgholm; Lego filmen 2 samt Alita: Battle Angel.

Slottsgården anordnar under veckan flera aktiviteter såsom lasergame, Ullaredsresa och en tur till Ribes skjutsimulator. På lördag är det dags för magdans och bollywooddans för flickor 7-16 år, mammor som vill välkomnas att dansa med utan kostnad. Under veckan går det att anmäla sig till spa med sportlovsmys på Ekerum Resort. Hela programmet finns på Borgholms kommuns hemsida.

Ur Ölandsbladet  lördag 16 februari 2019, Maria Brynielsson

DET HÄNDER I BORGHOLM

lör 07 Dec

Julmarknad i Borgholm

Borgholm, Tid: 10:00-16:00
lör 07 Dec

Boksignering – Pav Johnsson

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 12:00-14:00
fre 13 Dec

Lucia

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 10:30-11:00
lör 14 Dec

Boksignering – Magnus Rietz

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 11:00-14:00
ons 22 Jul

Diggiloo i Borgholm

Idrottsplatsen , Borgholm Tid: 16:30