spa woman

Nytt spa öppnar till påsk på Strand

[2013-02-05]

Lagom till påsk blir det smygpremiär för Luxury Spa på Strand Hotell. Ombyggnaden av de tidigare badhuslokalerna pågår för fullt.

Man bygger en reception, dubbelt behandlingsrum och gym, renoverar bastun och bygger om omklädningsrummen till separata rum för damer och herrar med tillhörande relaxavdelningar.

Etableringen blir verklighet efter att diskussioner och planering mellan Luxury Spa och Strand hotell har pågått sedan ett år tillbaka. – Det känns som en självklarhet att satsa på att öppna Luxury Spa här, säger spachef Jenny Berglund som nu är fast boende i Borgholm efter att ha varit sommarboende under flera år. – Det fantastiskt vackra läget och de fina lokalerna som Strand erbjuder kan knappast bli bättre. Här passar vår filosofi Champagne är godare än gurkvatten riktigt bra. Strands hotelldirektör Marcus Thell är mycket glad åt nyheten som gör att man nu kan erbjuda både hotellgäster och dagbesökare sköna spa- och massagebehandlingar.

– Självklart är det ett mervärde att ha spafaciliteterna på plats i huset tillsammans med välutbildade terapeuter som erbjuder behandlingar av olika slag. Både privata gäster och konferensdeltagare efterfrågar detta. Luxury Spa är etablerat sedan 2006 och finns redan i Stockholm, Mariefred, Gnesta och Katrineholm på lyxiga hotell och i herrgårds- och slottsmiljöer. – Nu längtar vi till påsken och helgen därefter som är Strands riktiga säsongspremiär. Vi håller på att ta fram särskilda spapaket och erbjudanden för att få en riktigt lyckad premiär, säger Jenny Berglund.

Ur Ölandsbladet 2013-01-31

DET HÄNDER I BORGHOLM

ons 26 Feb

Slöjdcafé i Rälla

Bibliotek Rälla, Rälla Tid: 17:30-20:00
ons 26 Feb

Dokumentärfilm om turismen på Öland

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 19.00-20:00
mån 02 Mar

Slöjdkafé: virka kärleksknutar

Runstens bibliotek, Runsten Tid: 18.00-20.30
ons 22 Jul

Diggiloo i Borgholm

Idrottsplatsen , Borgholm Tid: 16:30