Kristaller och stenar var en del av utbudet när den tredje Må bra-mässan i ordningen arrangerades i helgen som gick. Foto: Carin Svensson

47a11e03-765d-41a0-9374-d40a57a03e86

Stort intresse för Må bra-mässan

[2018-09-04]

Flera hundra besökare kom till Må bra-mässan i Ölands gymnasiums lokaler under lördagen och söndagen. På programmet stod bland annat föreläsningar och prova på-behandlingar.

BORGHOLM.

För tredje året i rad arrangerade Anders och Anna-Lena Hjertqvist, från företaget Aqua Floating, en Må bra-mässa. Platsen var även i år i Ölands gymnasiums lokaler.

Där fanns tjugofem utställare med en lång rad prova på- behandlingar och olika varor som på flera olika plan hänger ihop med begreppet må bra.

Föreläsare var, bland andra, Åsa Nyvell, Marita Lindström, Lasse och Anita Rydström, Annica Hedman, Tünde Hansen och Pehr Trollsveden. En gång i timmen under båda dagarna kunde mässans besökare ta del av någon av föreläsningarna i ämnen som till exempel inre balans/hälsa, Access Consciousness, astrologi och cellminnesmålning. Och köerna till föreläsningarna växte sig ofta långa.

Kristaller, stenar, handgjorda smycken samt böcker var några av de ting som fanns på utställarnas bord och mässbesökarna hade mycket att titta på.

Fika och mat fanns också att inhandla ifall hungern gjorde sig påmind och det kunde den nog göra eftersom besökarna gärna stannade länge.

– Det är många som går här och tittar och provar och tillbringar större delen av dagen här, säger Anders Hjertqvist.

Till lunch fanns exempelvis Nazeena Appelqvist på plats och sälde sin mycket omtyckta kycklinggryta och linsgryta. Hon deltog på mässan för andra året i rad.

– Det är många som undrar om jag har en restaurang där man kan köpa den här maten, säger Nazeena.

Arrangören konstaterar att mässan har en intresserad publik och lockar flera hundra besökare.

Ur Ölandsbladet  Tisdag, 4 september 2018, Carin Svensson

DET HÄNDER I BORGHOLM

lör 07 Dec

Julmarknad i Borgholm

Borgholm, Tid: 10:00-16:00
lör 07 Dec

Boksignering – Pav Johnsson

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 12:00-14:00
fre 13 Dec

Lucia

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 10:30-11:00
lör 14 Dec

Boksignering – Magnus Rietz

Borgholms Bokhandel, Borgholm Tid: 11:00-14:00
ons 22 Jul

Diggiloo i Borgholm

Idrottsplatsen , Borgholm Tid: 16:30