Borgholmsbandet Tumbling Dice uppträdde på Borgholms Kök & Bar på trettondedagsaftonen. Foto: Carin Svensson

bild 2019-01-08 kl. 08.38.47

Tumbling Dice värmde publiken

[2019-01-08]

Ett band i god form och en publik som gillade det de fick höra blev till en bra musikkväll på Borgholms Kök & Bar på trettondedagsaftonen. Borgholmsbandet Tumbling Dice uppträdde då med sin breda repertoar av Rolling Stones-låtar.

BORGHOLM.

Det var inte fullsatt i restaurangen men stämningen var god och musikerna i bra spelform. I oavbrutet tempo drog de den ena Rolling Stones-klassikern efter den andra och publiken tyckte om vad de fick höra. Efter en och en halv timmes spelning avslutade bandet första omgången med, som sångaren Lasse Stenberg uttryckte det: ”en hyllning till kvinnan”, nämligen låten Honky tonk women.

– Jag tycker de är jätteduktiga och jag älskar Rolling Stones så det här är perfekt, sa en kvinna i publiken till Ölandsbladet i pausen.

Publiken behövde inte vänta särskilt länge på att få mer live-musik och när Tumbling Dice efter en kort paus återvände till scenen drog de igång med Start me up och fortsatte sedan i samma goda tempo med låtar som Mothers little helper, Ruby tuesday, Paint it black och Let it bleed.

Fotografering och filmning av bandet, handklappningar i takt, lite spontandans och entusiastiska applåder visade publikens uppskattning.

Ur Ölandsbladet  tisdag 8 januari 2019, Carin Svensson

DET HÄNDER I BORGHOLM

tis 22 Jan

Om Skedemosse med Jan Henrik Fallgren

Borgholms bibliotek, Borgholm Tid: 19:00-20:00